Börja 2015 med att köra igång med Google Apps

Börja det nya året med att sluta använda din personliga gmail eller hotmail när du representerar ditt företag. 4 Euro per månad och användare är allt det kostar vilket är mindre än en kaffe kostar. Med andra ord finns det ingen anledning att INTE ha en professionell epostaddress tex [email protected] Om du inte redan äger en egen domän så hjälper vi dig att registrera den för att sedan sätta upp professionalla och skräpfria epost-adresser och säkerställer att hela er miljö levereras av Google.

Klicka här om du vill lära dig med om vad Google Apps är.

Skillnad mellan Microsoft Office och Google Apps

Varför ska man då välja Google Apps? Varför inte Microsoft Office 365 som också är molnbaserat? Svaret blir som ofta “det beror på”. Vi har tidigare publicerat ett detta Google Kalkylark där man kan jämföra kostnaden mellan de olika paketen och där ser man att Microsoft Office bara är nämnvärt dyrare än Google Apps.

Ur ett användarperspektiv är det ingen större skillnad på office-programmen, men ifall man har behov av att dela office-dokument med personer från andra företag som använder Microsoft Office-plattformen så blir det enklare att använda Microsoft Office än Google Apps. Microsoft Office är ju extremt väletablerat på marknaden vilket naturligt leder till att man som företagsledare kan tänka att det nog är bäst att använda PC-datorer med Microsoft Windows och Microsoft Office.

Om företaget däremot inte har dessa behov och inte heller har personal som behöver programmera eller använda hela Adobes produktportfölj så finns det enorma fördelar med att använda Google Apps. Administrationen av användare är superenkel, hanteringen av dokument är mycket smiding och ett stort plus är att ens Google login kan användas för att logga in i verksamhetssystem för CRM, ekonomi, projektledning, etc. Den företagsledare som är öppen för att utmana föreställningen att man “måste” ha PC eller Mac kan dessutom spara stora pengar.

Chromebook till dina anställda

En Chromebook-dator startar på några sekunder. Den är lätt att lära sig och den kommer med ens favoritappar från Google och andra leverantörer, samma appar som man har tillgång till i Chrome-browsern från vilken dator som helst, bara man loggar in.
Chromebook
En Chromebook kostar under 3000 kr vilket ger stora kostnadbesparingar jämfört med att köpa PC eller Mac till alla anställda. Både PC och Mac tenderar ju också att bli sega efter ca två till tre års användande, vilket en Chromebook inte blir eftersom alla program körs i Chrome-browsern.

Kontakta oss idag så lär vi er hur man kommer igång med Google Apps for Work och Chromebooks, eller prova själv gratis i 30 dagar här:

Kör igång en gratis test av Google Apps for Work

Inga kreditkort eller extraprogram behövs