Google Apps

Vad är Google Apps?

Google Apps är en äkta molnbaserad IT-infrastruktur för hela företagets epost, kalender, chat, videokonferens, office-dokument, fildelning och intranät. Det är en kommunikationstjänst som hjälper team att jobba ihop på ett effektivt sätt på datorer, plattor och telefoner.

Plattformen har ett lågt och fast pris per användare och månad, men kostnadsbesparingarna stannar inte där. Om företaget standardiserar på ett användande av Chromebooks så kostar företagets bärbara datorer under 3,000 kr istället för 20,000 kr tex en MacBook. Blir datorn stulen så kan man köpa en ny och på en minut ha tillgång till alla sina filer och dokument då de sparas i molnet.

Dessutom slipper man IT-avdelningen! :-)

Google Apps är väldigt lättanvänt och med en Chromebook så är det inte lika mycket strul som med andra datorer. Man behöver inte komma ihåg att ta back-up och det behövs ingen stor server på kontoret. Allt som behövs är en internetuppkoppling – varhelst i världen man är.

Se den här filmen eller Lär dig mer här.

 

Professionell epost och mycket mer

Att ge ett stabilt intryck är viktigt och det betyder att man mailar med en egen domän, tex. kalle.persson@egnafirman.se. Gmail och Hotmail adresser ger inte samma seriösa intryck. Med Google Apps har du möjlighet att ha din egen address men också ställa in en professionell som används automatiskt.

Frihet att jobba var du vill

Kolla mailen, dela filer, redigera dokument, kör videokonferens oavsett om du är på arbetet, på tåget eller hemma. Du kan fortsätta jobba med samma dokument som du hade öppet på jobbet på din telefon, platta eller hemdator.

Smidig hantering av användare och data

Stabila administratörsrättigheter ger dig fullständing kontroll över användare, datorer, telefoner, säkerhet, m.m. Det är så enkelt att lägga till nya användare. Du kan ge en ny anställd en helt ny Chromebook och på en minut sätta upp användaren så kan han/hon logga in och börja jobba. Aldrig mer strul med att mailen inte funkar eller att man inte har tillgång till det man behöver för att vara produktiv.

Kontakta oss idag så lär vi er hur man kommer igång med Google Apps for Work och Chromebooks, eller prova själv gratis i 30 dagar här:

Kör igång en gratis test av Google Apps for Work

Inga kreditkort eller extraprogram behövs

Share This